Etusivu Huolto Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Tietosivut
Maksutavat2
Kaytetty2
Facebook
Takuu- ja toimitusehdot / ATK-Superpalvelu Oy

 

Käytetyn elektroniikan erikoisliike
OSTO-MYYNTI-VAIHTO-HUOLTO

 

Huom. sivuillamme olevat kuvat saattavat poiketa varsinaisesta tuotteesta. ATK Superpalvelu Oy ei vastaa tuotteiden teknisten tietojen oikeellisuudesta. Kaikki oikeudet pidätetään. Mikäli tuotteen teknisissä tiedoissa on epäselvyyksiä voit varmistaa asian suoraan valmistajan sivuilta tai olla yhteydessä myyntiimme sähköpostitse.

 

 

Toimitustavat


Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet lähetetään 1-4 arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Mikäli olet valinnut toimitustavaksi noudon toimipisteestämme, saat sähköpostiisi vahvistuksen ajankohdasta jolloin tuotteet ovat noudettavissa (muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan).

Toimituskulut

 

Pakkaus- ja toimituskulut aina kiinteä 9,95€/lähetys (postista nouto tai kirjelähetys), riippumatta pakettien määrästä, koosta tai painosta.Varaamme kuitenkin oikeuden veloittaa ylisuurista lähetyksistä todelliset kulut. Nouto liikkeestämme 0€.


 

Myyntialue
 
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Toimitusaika on arvio ajasta jolloin paketti saapuu tavarantoimittajalta meille ja lähtee liikkeestämme postin kuljetettavaksi. 
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai seuraavan arkipäivän aikana mikäli tuotetta on liikkeemme varastosaldolla. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Tilausehdot

Noutamatta jääneet tilaukset poistetaan 3 kuukauden jälkeen.

Takuuehdot

Kaikilla uusilla ATK Superpalvelusta ostetuilla tuotteilla on vähintään 12kk takuu alkaen ostopäivästä paitsi akuilla takuu on 6kk. Viallinen tuote vaihdetaan uuteen samanlaiseen tai vastaavaan tuotteeseen. Käytetyille tuotteille myönnämme 1-3kk huoltotakuun tai vaihto vastaavaan tuotteeseen, alkaen ostopäivästä.

Koneiden sisäiset komponentit on tarkoitettu vain ammattilaisten koottavaksi, eikä niiden mukana tule suomenkielisiä ohjeita. ATK Superpalvelu ei ota vastuuta asiakkaan omasta asennusvirheestä johtuvista vahingoista.esim. soketin pinnit vääntyneet asennuksessa.

Takuun piiriin eivät kuulu luonnollisesta kulumisesta, asiakkaan tapaturmasta tai asennusvirheestä, tuotteen käyttöohjeiden vastaisesta käsittelystä, ylikellottamisesta, käyttöjärjestelmästä tai muusta ohjelmistosta aiheutuneet virheet.

Palautus/Viallisen tuotteen palautus
 
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta myynti@atksuperpalvelu.fi . Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei kyseessä ole takuun alainen virhe. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Viallisen tuotteen voi myös toimittaa suoraan myymälään. Aiheettomista takuupalautuksista veloitamme 29 euron tarkistusmaksun sekä aiheutuneet palautus- ja lähetyskulut. Aiheettoman takuupalautuksen kuluina voidaan myös periä mahdolliset huoltoyhtiön kulut, mikäli tavara huolletaan muualla kuin Atk-Superpalvelun tiloissa.

Postitse palautettavien tuotteiden pakkaus on aina lähettäjän vastuulla. ATK-Superpalvelu ei vastaa riittämättömästi pakattujen tuotteiden kuljetusvaurioista.

Ennen palautusta on asiakkaan omalla vastuulla ottaa tarvittavat varmuuskopiot tiedostoistaan.

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus seuraavin rajoituksin:

Kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteisiin kotonaan kuten myymälässä olisi, tuotepakkauksien avaamisessa tulee tällöin olla erityisen varovainen.

Verkkokaupalla on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa, jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt.

Avatuilla lisenssin sisältävillä tuotteilla, ohjelmilla, peleillä, tallenteilla tai mittatilaustyönä kootuilla konepaketeilla sekä jäähdytysjärjestelmillä ja nappikuulokkeilla ei ole palautusoikeutta.

Koneilla joihin on käyttöjärjestelmä asennettu, ei ole palautusoikeutta.

(kuluttajansuojalaki 6. luku 16§)

Jos tilauksen tiedoissa on yrityksen nimi, katsotaan, että tilaus tulee yritykselle. Tällöin kuluttajasuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei ole voimassa.

Hinnat/Hintojen muutokset

Tuotteemme ovat valmiiksi erittäin edulliseksi hinnoiteltu, joten emme anna erikseen tarjouksia pienistä tilauksista tai yksittäisistä tuotteista (alle 1500€). Pidätämme oikeuden muutta hintaa tilauksen jälkeen, jos hinnoittelussa on tapahtunut selkeä virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden. (Oikeustoimilaki 32§)  ATK-Superpalvelu Oy ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuvat toimituksen viivästymisestä tai peruuntumisesta.

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta myynti@atksuperpalvelu.fi

 Otathan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse puhelimen ruuhkautumisen välttämiseksi!

Joillakin tuotteilla on valmistajien oma takuuhuolto. Tarkista alla olevasta luettelosta oikea huoltopiste. Tuotteita ei tule lähettää Atk-Superpalveluun, vaan voit olla yhteydessä suoraan valmistajan huoltoon. Mikäli listalta ei löydy oikeaa yhteystietoa, ole yhteydessä meihin, niin autamme asiassa.

Valmistajien takuuhuollot:

Acer Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10.00 - 17.00 numerossa (09) 276 5145.

Acer tuotteitta koskevia teknisiä kysymyksiä voi lähettää myös http://support.acer-euro.com/request/fi/index.html kautta.
ALink

Loppuasiakastuki 0600 41020 (2,67 € min + pvm) (ma-pe 8:30-15:30)Sähköposti: tekninentuki@a-link.com

Asus Asus hoitaa kaikki huoltopalveluun liittyvät asiat osoitteessa http://rma.asus.fi tai tukinumerossa 09-69379690.
Benq Benq Tekninen tuki: 09-8171 0191 ( 10:00 - 18:00 )   
RMA Helpdesk: 09-8171 0188 ( 10:00 - 18:00)
Vikailmoitus sähköpostitse: http://benq.fi/support/contact/index.cfm?region=50&query=3
Canon
www.canon.fi/asiakastuki/kotikäyttöön tai linkistä:
http://www.canon.fi/Support/kotikayttoon/index.asp
tai soittamalla: puh. 020 366 466,
HP HP Tukinumerot:
- Yritystuotteiden tuki: 0203 53 232
- Kuluttajatuotteiden tuki: 0203 66 767
Huawei Kaikki laitteiden ja alkuperäispaketin tarvikkeiden takuuasiat hoitaa:

Mobylife Helsinki Oy
Hiomotie 30
00380 HELSINKI
www.mobylife.com
Puh. 0600-01060 (1,49€ min + pvm/mpm)
Lenovo

Takuukorjaukset IBM-vikailmoituskeskus
puh. 0800 1 4260 / 24H
tai elektronisesti osoitteessa
https://www-930.ibm.com/support/esc/signin.jsp

Lenovon kuluttajatuotteiden (IdeaPad and B Series) takuuhuolto ja tukipalvelut +358 (0)800 944 39

MSI Teknisen tuotetuen puhelinnumero on 010 310 8136. Palvelukielet suomi ja englanti.  Avoinna arkisin klo 8.00-17.00.

Huom. sivuillamme olevat kuvat saattavat poiketa varsinaisesta tuotteesta. ATK Superpalvelu Oy ei vastaa tuotteiden teknisten tietojen oikeellisuudesta. Kaikki oikeudet pidätetään. Mikäli tuotteen teknisissä tiedoissa on epäselvyyksiä voit varmistaa asian suoraan valmistajan sivuilta tai olla yhteydessä myyntiimme sähköpostitse.
Ostoskori
0 kpl
Tarjoukset
Mionix Alioth 400 Gaming Mouse Pad Mionix Alioth 400 Gaming Mouse Pad
7.95€  21.95€
DVD Niko Lentäjän Poika KÄYTETTY DVD Niko Lentäjän Poika KÄYTETTY
1.00€  1.95€
Xbox 360 Alan Wake KÄYTETTY Xbox 360 Alan Wake KÄYTETTY
3.95€  12.95€
Käytetty